Mirësevini në Automjet.al


Për herë të parë në Shqipëri hapet automjet.al, dyqani i vetëm online ku do të gjeni informacion për shit-blerjen e automjeteve, të reja dhe të përdorura, si edhe për pjesë këmbimi të çdo lloj automjeti.

My image

Automjet.al, risi në tregun online shqiptar, vjen tani pranë jush edhe me publikimin e ankandeve të makinave. Dërgoni ofertën tuaj për automjetin ose produktin që dëshironi të blini apo të shisni, vetëm me një click nëpërmjet sms ose e-mail tek automjet.al

My image

Pjesë këmbimi të reja dhe të përdorura dhe çdo lloj aksesori që ju nevojitet për makinën tuaj do e gjeni më shpejt duke klikuar tek automjet.al. Tani nuk do humbni më kohë duke pyetur sa në një dyqan tek tjetri, për të gjetur pjesët e këmbimit të makinës që ju nevojiten.

My image

Mjafton nje click në automjet.al dhe ne ju tregojmë se ku mund ta gjeni produktin e kërkuar duke renditur nga çmimi më i ulët tek më i lartë.

My image

Sa më shumë përdorues dhe produkte, aq më të larta janë shanset të gjeni atë që ju duhet për automjetin tuaj në momentin e duhur!

Developed by
Vesa Solutions.

Rrjetet Sociale

Rrjetet Sociale