BMW Concept 4 duket edhe më bukur me tavan të hapur

Dukja që do të mund të kishte ky model, sikur t’i hapej pjesa e sipërme Ndër prezantimet që kanë rënë më së shumti në sy në Frankfurt Motor Show, ishte BMW Concept 4, me pjesën e përparme me përmasa gjigante. I dizajnuar si bazë për 4 Series, M3 dhe M4, ky model ka dukje shumë më të veçantë, se sa makinat që i kemi parë deri më tani. Megjithëse është shumë i veçantë, X Tomi...

Porsche nis prodhimin e makinave elektrike

Prodhuesi me qendër në Stuttgartit nuk humb shumë kohë pasi zbuloi modelin e tij të parë elektrik, Taycan, të mërkurën. Porsche mund të vonohet pak me makinën e tij të parë elektrike, por ai synon të...