Policia holandeze gjen një Ferrari të vjedhur 26 vjet më parë

Policia në Holandë gjeti një Mondial Ferrari 1987 që u vodh në vitin 1994.

Zbulimi ka ndodhur krejt rastësisht.

Që në fillim të qershorit, një zjarrfikës vendas gjeti një strukturë “të çuditshme” në fund gjatë një zhytjeje stërvitore në një nga kanalet e Amsterdamit.

Në fund të muajit, policia hetoi zonën dhe siguroi objektin, dhe më pas, me ndihmën e Ministrisë së Mbrojtjes, arriti ta nxjerrë objektin.

Më vonë u përcaktua se ky ishte një ekzemplar i humbur që ishte kërkuar që nga viti 1994, kur u raportua e vjedhur.

Aktualisht po përcaktohet se sa kohë ka qenë Ferrari nën ujë, plot 26 vjet ose më pak.

Në çdo rast, moti dhe mjedisi i ashpër e bënë punën e tyre, kështu që makina u shkatërrua në mënyrë të pakthyeshme.

Na 26 jaar vermist te zijn geweest heeft de inmiddels beruchte Ferrari Mondial dan eindelijk zijn laatste rustplaats bereikt.Helaas heeft de lange tijd onderwater de auto geen goed gedaan, oordeel zelf…

Δημοσιεύτηκε από De Ooyevaar Autodemontage στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020