Volkswagen i ka dhënë Golf R 40 ngjyra të reja!

Volkswagen Golf R po merr pak nga pak terrenin që do. Ajo ka qenë rreth katër vjet në formën e saj aktuale, dhe kohët e fundit ka bërë disa lëvizje përsa i përket paraqitjes së saj. VW ka gjetur një...

Milan Red një supermakinë e rrallë

A keni dëgjuar ndonjëherë për ndonjë supermakinë sportive luksoze e cila është shumë e shpejtë, është shumë e rrallë dhe që është dizenjuar si një vepër arti. Aq e rrallë është Milan Red sa i bën...

Kur bukurisë i shtohet edhe shpejtësia

Aprilia RSV4 është një motorr i jashtëzakonshëm. Në këtë motorr janë përzier shpejtësia dhe klasi italian i dizenjimit të motorrëve duke e bërë Aprilia RSV4 një motorr të bukur, por dhe shumë të...