Një Harley-Davidson për 9 veta!(Video)

Mirë e lexuat, 9 veta dhe nuk është gabim drejtëshkrimor.  Nëoftëse dikush do t’ju thoshte që do t’ju japim falas një motorr Harley-Davidson, cilin model do zgjidhnit. Do të zgjidhnit modelin sportiv...

10 makinat e reja që duhen shmangur

10. Smart Fortwo Ky është modeli më i lirë i Mercedes-Benz që është shitur në SHBA, por nuk do ju besohet se ky model kupe është krijuar nga e njëjta kompani që sot ndërton S-Class. Megjithëse Fortwo...