Mercedes-Benz E63 S Wagon përforcohet me G-Power

G-Power ka një reputacion të mirë për ti bërë makinat akoma më të shpjeta seç janë. Në të shkuarën, ka treguar punën e saj magjike në performancë me makinat si BMW M3 ose BMW X5. Por tani e ka kthyer...

Honda VFR800 një motorr fantastik

Nëse po mendoni të bëni një udhëtim nëpër Europë ose thjesht një xhiro në rrugët dytësore ose edhe për të shkuar në punë dhe për të udhëtuar në rrugët e një qyteti atëherë Honda VFR800 është motorri...