Makinat e Koresë së Veriut

Korea e Veriut gjithmone ka qënë nje regjim i mbyllur, dhe ai pak informacion që kalon tek pjesa tjetër e botës, është i manipuluar dhe i censuruar. Por fotot që shikojmë nga qytetet e saj janë...