Jahti që punon me hidrogjen i prodhuar nga VSY

Kantieri italian Viareggio Superyacht sëbashku me kompaninë Siemens dhe Looyd’s Register janë duke bashkëpunuar në ndërtimin e një jahti prej 65 metrash i cili do të përdorë hidrogjenin si karburant...