Honda CBR600RR më i shpejtë dhe më i manovrueshëm se kurrë!

Honda CBR600RR u nxorr në treg për herë të parë në vitin 2003 dhe është një motorr sportive shumë i shpejtë.

Motorri u përmirësua në vitin 2009 duke e bërë më të shpejtë dhe të manovrueshëm.

CBR600RR është i shpejtë në rrugë të drejtë dhe i qendrueshëm në kthesa si dhe me amortizatorë dhe frena që të japin më shumë siguri.

Modelet e fundit kanë gjithashtu edhe sistemin ABS. Çmimi i këtij motorri fantastic është 6999 paund.