“Flying V Plane” është avioni i së ardhmes

Planet për ndërtimin e një avioni në formën e “V” kanë marrë shtysë të re pasi linja kombëtare holandeze KLM njoftoi se do të ndihmojë në financimin e tij. Me qëllim përmirësimin e qëndrueshmërisë së...

Shpikje, kjo biçikletë mund të ecë

Biçikleta e cila mund të ecë është krijuar nga Carv dhe kjo kompani ka përdorur një sistem mjaft të veçantë në pjesën e pasme të biçikletës. Për ndërtimin e këtij sistemi janë dashur 3 natë në javë...