Honda PCX125 një motorr për të gjithë

Shumë pilotë motorrësh e nisin ngarjen e një motorri me një scooter. Këto motorra janë të lire në çmim, shumë praktik dhe argëtues. Scooterët janë një alternative perfekte për një person i cili nuk...

BMW prezanton motorrët e saj më të ri.

Ka disa muaj që qarkullojnë thashethemet se BMW po ndërton një motorr të ri. Dhe më në fund ajo ka prezantuar dy të tillë, modelin R1250GS të vitit 2019 dhe motorrin e ri 1250 RT. Pra disa javësh BMW...