Shpikje, kjo biçikletë mund të ecë

Biçikleta e cila mund të ecë është krijuar nga Carv dhe kjo kompani ka përdorur një sistem mjaft të veçantë në pjesën e pasme të biçikletës. Për ndërtimin e këtij sistemi janë dashur 3 natë në javë...

Honda CBR 1100XX Blackbird

Në pamje të parë kjo motoçiklet të lën të kuptosh që nuk është një e zakonshme. Honda CBR 1100XX Blackbird arrin të tëjkalojë 350 km/h  dhe në kombinim me dizajnin kthehet në një bish.  Për...