Milan Red një supermakinë e rrallë

A keni dëgjuar ndonjëherë për ndonjë supermakinë sportive luksoze e cila është shumë e shpejtë, është shumë e rrallë dhe që është dizenjuar si një vepër arti. Aq e rrallë është Milan Red sa i bën...

A mund të rivalizojë Lotus Ferrarin?

Komapnia Lotus nuk ka ecur shumë mirë këto vitet e fundit. Kjo kompani ka ndërruar pronarë disa herë dhe përveç modelit Evora të prezantuar rreth një dekadë më parë kjo kompani nuk ka nxjerrë ndonjë...