Audi i ri A1 do të ndërtohet në Spanjë

Komapnia SEAT ka njoftuar se do  do të ndërtojë Audi-n e ri Ai Sportback. Makina e re gjermane do të ndërtohet në fabrikën e kompanisë spanjolle dhe pastaj do të transportohet në pikat e shitjes...

Ford nis prodhimin e kamionëve elektrikë për DHL

Ford ka nisur prodhimin e komianëve elektrikë për DHL në fabrikën e saj në Këln në Gjermani. Kamioni i cili do të njihet me emrin StreetScooter WORK XL do të ketë një motorr të ngjashëm me atë të një...

Ford do të tërheqë 200 makina të modelit GT

Ford ka njoftuar se do të tërheqë 200 makina Ford GT në Shtetet e Bashkuara , Kanada dhe Europë për shkak të një rrjedhje në sistemin hidraulik të makinës. Sipas Ford kjo rrjedhje ndodhet në pjesën e...