I-Pace, Jaguari SUV i gjithi elektronik!

Pak veta do ta kishin besuar,por Jaguar eshte e para nga markat luksoze qe solli në treg makina elektronike SUV. I-PACE është dhe versioni i tyre i parë,dhe është një arritje mbresëlënëse. Sigurisht...

GM paraqet një patentë për një logo të re GT!

GM ka paraqitur një patentë për një logo të re GT, e cila duket se konfirmon të paktën një pjesë të informacionit të dalë nga më parë këtë javë. Kohët e fundit kemi mësuar për disa informacione të...

Makina e Fast and Furious del në ankand.

Hera e fundit kur makina Volkswagen Jetta e Jesse nga filmi Fast and Furious u pa ishte gjatë një ankandi rreth 3 vjet më parë nga ku kjo makinë u shit për shumën e 42,000 dollarëve. Përpara se kjo...