Benetti përfundon ndërtimin e jahtit Eurus

Kantieri italian Benetti ka njoftuar përfundimin e ndërtimit të jahtit të katërt të serisë Delfino 95 të “pagëzuar” me emrin Eurus. Jahti prej 29 metrash ka 4 kate dhe 5 dhoma për miqtë. Jahti mund...

Benetti përfundon ndërtimin e jahtit Good Day

Kantieri italian Benetti ka përfunduar ndërtimin e jahtit të katërt në serine Mediterraneo 116. Jahti prej 35.5 metrash i cili u ndërtuar në kantierin Viareggio u quajt Good Day. Dizajni i jashtëm i...