Lexus suprizon me Jaht-in e saj (Video)

Lexus është e njohur për makinat sportive dhe luksoze, por tashmë synon të hyjë dhe në sektorin e jahteve. Struktura e jashtme e jahtit në fjalë, duket sikur nuk ka asnjë ndarje dhe përqafon skafin...