E mahtshme! Ky është superjahti Elaldrea+

Kantieri Benetti ka përfunduar ndërtimin e jahtit prej 49 metrash Elaldrea+. Jahti me dizajn të jashtëm të bërë nga arkitekti argjentinas Horazio Bozzo dhe me dizajn të brendshëm nga Benetti Style...

Ky është jahti më i shtrenjtë i vitit 2018

Jubilee quhet jahti prej 110 metrash i ndërtuar nga kantieri Oceanco. Jahti përfundoi së ndërtuari në vitin 2017 dhe është jahti më i madh i ndërtuar në Hollandë. Jahti u shit për një çmim prej 275...

Ky është jahti më i fundit i shitur nga Amels

Kantieri hollandez Amels ka shitur edhe një tjetër jaht të serisë 180 Limited Editions në një marrëveshje të mbyllur në Fort Lauderdale International Boat Show. Jahti është ende duke u ndërtuar dhe...