Honda CBR 1100XX Blackbird

Në pamje të parë kjo motoçiklet të lën të kuptosh që nuk është një e zakonshme. Honda CBR 1100XX Blackbird arrin të tëjkalojë 350 km/h  dhe në kombinim me dizajnin kthehet në një bish.  Për...

Cantiere delle Marche presents its new yacht

Kantieri italian Cantiere delle Marche ka prezantuar linjën e re rë jahteve eksplorues të quajtur Flexplorer. Kantieri gjithashtu ka filluar ndërtimin e jahtit të parë të kësaj linje i cili do të...

Shikoni sa kushton Jeep-i i Steve McQueen

Kjo makinë Jeep të cilën Steve McQueen e bleu nga forcat e armatosura amerikane do të dale në ankand. Kjo makinë pas vdekjes së Steve McQueen në vitin 1984 u ble nga pronari i tanishëm i makinës...