Ku prodhohen makinat Volvo?

Volvo është e njohur gjerësisht për makina të fokusuara drejt sigurisë. Por a e dini se nga e ka origjinën kompania dhe ku i ndërton aktualisht automjetet? Si shumë prodhues të tjerë automjetesh...

Këshillat më të mira për vozitje ekonomike

Vozitja ekonomike ka të bëjë me sigurinë në rrugë dhe shpenzimin sa më të vogël në makinën tuaj, duke përfshirë karburantin, vajrat, pjesët e të tjera. Këto janë disa nga këshillat që duhet t’i...

Dështon modeli Smart në SHBA

Amerikanët duan makina të mëdha dhe Smart është shumë larg kërkesave të tregut. Minivetura dyvendëshe, e cila dikur u prezantua si lehtësi për zonat urbane, nuk do të shitet më në Shtetet e Bashkuara...