Dalin pamjet e para të Golf 8-shit

Pas shumë spekulimesh, dhe pas shfaqjes së një modeli të kamufluar pjesërisht, tashmë mundë të themi se i kemi edhe fotografitë e vërteta të Volkswagen Golf Mk8. Ai është parë gjatë një xhirimi të...

10 makinat më të mira të Volkswagen Group

Portofoli i markave të makinave i Volkswagen Group është i gjerë dhe mbresëlënës. Grupi jo vetëm që zotëron Audi, Porsche e markën Volkswagen por edhe Lamborghin-in ekzotik, Bentley-in ikonik dhe...