Disa këshilla si të hiqni stresin përpara se të udhëtoni me makinë

Institute of Advanced Motorists (IAM) në Britani në bashkëpunim me BEN një organizatë bamirësie kanë nxjerrë disa këshilla për të ndihmuar shoferët e stresuar. Të gjithë njerëzit kanë periudha ku janë të stresuar, gjë që nuk është diçka e mirë nëse ne na duhet të përqendrohemi  në diçka që është edhe vetë stresuese si drejtimi i makinës. Në fillim ne duhet të njohim...

Volkswagen i ka dhënë Golf R 40 ngjyra të reja!

Volkswagen Golf R po merr pak nga pak terrenin që do. Ajo ka qenë rreth katër vjet në formën e saj aktuale, dhe kohët e fundit ka bërë disa lëvizje përsa i përket paraqitjes së saj. VW ka gjetur një...

Milan Red një supermakinë e rrallë

A keni dëgjuar ndonjëherë për ndonjë supermakinë sportive luksoze e cila është shumë e shpejtë, është shumë e rrallë dhe që është dizenjuar si një vepër arti. Aq e rrallë është Milan Red sa i bën...

Kur bukurisë i shtohet edhe shpejtësia

Aprilia RSV4 është një motorr i jashtëzakonshëm. Në këtë motorr janë përzier shpejtësia dhe klasi italian i dizenjimit të motorrëve duke e bërë Aprilia RSV4 një motorr të bukur, por dhe shumë të...